SEIKO 5 – GMT SSK023K1

909.00 KM

Od svog prvog lansiranja 1968. godine, Seiko 5 Sports ima dokazanu pouzdanost, izdržljivost i dosljednu izvedbu više od 55 godina. Što ga čini popularnim među ljubiteljima mehaničkih satova diljem svijeta.
U 2024. Seiko ima još jedan novi dodatak Seiko 5 Sports GMT s lansiranjem Seiko 5 Sports SSK023K1 GMT.
Compare
Kategorija: Oznaka:

Opis

Seiko 5 Sports SSK023K1 GMT Field Street Style

Od svog prvog lansiranja 1968. godine, Seiko 5 Sports ima dokazanu pouzdanost, izdržljivost i dosljednu izvedbu više od 55 godina. Što ga čini popularnim među ljubiteljima mehaničkih satova diljem svijeta. U 2024. Seiko ima još jedan novi dodatak Seiko 5 Sports GMT s lansiranjem Seiko 5 Sports SSK023K1 GMT.
PRVI GMT SEIKO 5 SPORTS FIELD SERIJE
Prethodno je Seiko izdao GMT kolekciju za liniju 5 Sports. Međutim, ovo je prvi put da je Seiko lansirao Seiko 5 Sports GMT u modelu terenskog sata. Gledajući kompoziciju brojčanika, može se vidjeti da je ovaj sat inspiriran terenskim/vojnim satovima iz doba svjetskog rata. To se može vidjeti iz velikih oznaka arapskog indeksa, ljestvice 13-24 na unutarnjem brojčaniku i oznake obrnutog trokuta na poziciji 12 sati. Međutim, ono što SSK023K1 čini još zanimljivijim je značajka GMT koja vam olakšava praćenje dviju vremenskih zona odjednom. GMT kazaljka, koja pokazuje na 24-satnu ljestvicu na okviru, može se postaviti neovisno brzim podešavanjem bez utjecaja na ostale kazaljke. Mehanizam za postavljanje ove značajke zove se Office GMT.
KOMPAKTAN I ČVRST DIZAJN TERENSKOG SATA
Opremljen crnim brojčanikom i kućištem od nehrđajućeg čelika promjera 39,4 mm i debljine 13,6 mm, ovaj je sat prijateljski nastrojen prema malim zapešćima. Za okvir, kućište, narukvicu i krunu koristi se materijal od nehrđajućeg čelika s dominantnom brušenom završnom obradom. Indeksi na brojčaniku su prilično kontrastni sa svijetlim bojama, naravno da su dobili LumiBrite na indeksima i kazaljkama za sat i minutu. Kada govorimo o kazaljkama, crvena boja na vrhu sekundne kazaljke i GMT kazaljke izgledaju vrlo kontrastno, što olakšava čitanje. Brojčanik je zaštićen zakrivljenim Hardlex kristalom i opremljen je prozorčićem za datum na poziciji 3 sata. Fiksni okvir s 24-satnom skalom i hladnom brušenom završnom obradom. Ovaj sat je također vodootporan do 100 metara. Teško se upustiti u avanturu!
KUČIŠTE  S NARUKVICOM ENGINEER SA 5 KARIKA
Ovaj sat opremljen je narukvicom od nehrđajućeg čelika s 5 karika u inženjerskom stilu s brušenom završnom obradom i opremljenom sklopivom kopčom. Inženjerske narukvice poznate su kao konstrukcije narukvica koje su prilično čvrste i vrlo su prikladne za terenske satove dizajnirane za vanjsku upotrebu.
POUZDANI KALIBAR 4R34
SSK023K1 pokreće automatski mehanizam kalibra 4R34 koji nudi rezervu snage do 41 sat, značajku datuma i GMT funkciju. Ovaj mehanizam radi brzinom od 21 600 otkucaja na sat i možete ga vidjeti kroz prozirnu stražnju stranu kućišta na zavrtanje. Kalibar 4R34 također je opremljen Diashockom kao amortizerom.

Dodatne informacije

Šifra

SSK023K1

Boja

Promjer kućišta

Staklo

Vodootpornost

Mehanizam

Za spol

Remen

nehrđajući čelik

Garancija

2 godine

Broj rubina

24

Kalibar

4R34

Rezerva snage

41 sat

You may also like…

 • TEKUĆINA ZA ČIŠĆENJE NARUKVICA SATOVA I METALNIH DODATAKA-HAGERTY
  20.00 KM

  Hagerty već 125 godina razvija i distribuira posebne proizvode za čišćenje nakita, proizvoda od srebra, posuđa, tepiha, tekstila i mnogih drugih površina. Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, pronaći ćete savršenu njegu površine koju treba održavati. Hagerty jedinstvene formule osmišljene su kako bi čišćenje učinile užitkom i kako bi vaši predmeti ponovno zablistali s lakoćom. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=DsnPWf-AKdk[/embed]

  Compare
 • KRPICA ZA SATOVE I NAKIT OD ČELIKA
  19.00 KM

  Hagerty već 125 godina razvija i distribuira posebne proizvode za čišćenje nakita, proizvoda od srebra, posuđa, tepiha, tekstila i mnogih drugih površina. Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, pronaći ćete savršenu njegu površine koju treba održavati. Hagerty jedinstvene formule osmišljene su kako bi čišćenje učinile užitkom i kako bi vaši predmeti ponovno zablistali s lakoćom. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=LArE4hoe3Yc&t=2s[/embed]

  Compare