KRPICA ZA SATOVE I NAKIT OD ČELIKA

19.00 KM

Hagerty već 125 godina razvija i distribuira posebne proizvode za čišćenje nakita, proizvoda od srebra, posuđa, tepiha, tekstila i mnogih drugih površina. Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, pronaći ćete savršenu njegu površine koju treba održavati. Hagerty jedinstvene formule osmišljene su kako bi čišćenje učinile užitkom i kako bi vaši predmeti ponovno zablistali s lakoćom.

Compare

Opis

Impregnirana krpa izrađena od visokokvalitetnih 100% pamučnih vlakana za čišćenje čelika i nehrđajućeg čelika dimenzija 30 x 36 cm.

Čisti i njeguje metalne i čelične predmete. Omogućuje svakodnevnu i brzu njegu satova i dodataka bez njihovog oštećenja.

Impregnirana tkanina vraća sjaj predmetima.

Zahvaljujući impregniranom pamuku, tkanina od nehrđajućeg čelika pomaže da satovi, nakit i dodaci zablistaju. Krpa štiti i uklanja prljavštinu s metala i nehrđajućeg čelika. Dubinski održava satove i dodatke. Djeluje brzo, učinkovita je i ne uništava predmete. Čišćenje je jednostavno, daje trenutne rezultate i ne uzrokuje nikakve mikroogrebotine ili tragove na metalu ili čeliku. Tako su satovi i dodaci očišćeni i sjajni.

KAKO KORISTITI PROIZVOD?
– nježno, ali temeljito ispolirajte satove i dodatke krpom kako biste dobili savršeni sjaj;
– ne perite krpu;
– zamijenite krpu čim postane potpuno crna.

 

Dodatne informacije

Šifra:

A116312

Brend:

Hagerty

Veličina:

30×36 cm

Materijal:

100% pamučna vlakna