search
geosearch
preloader

Stanovi, Stup Sarajevo

Stup - Nukleus

Kratke informacije

Tip:Stanovi
Region:Kanton Sarajevo
Grad:Sarajevo
Kvadratura:0,00 m2
Površina zemljišta:0.00 m2
Spratnost:Po+P+5
Godina izgradnje:2008
Ponuda:Stambeni objekti
Kontakt:+387 (0)61 896 873
nekretnine@heta-asset-resolution.ba
Cijena: Već od 1.700,00 KM/m2 KM

Galerija

Detaljne informacije

+

Šifra:52
Vrsta ponude:Stambeni objekti
Namjena:Stanovi
Kanton/regija:Kanton Sarajevo
Grad:Sarajevo
Adresa:Stup - Nukleus
Površina zemljišta:0.00 m2
Površina objekta: m2
Godina izgradnje:2008
Godina adaptacije:2016
Vrsta grijanja:Centralno grijanje
Spratnost:Po+P+5
Kontakt:+387 (0)61 896 873; nekretnine@heta-asset-resolution.ba
Cijena: Već od 1.700,00 KM/m2 KM

Detaljan opis

+

U ponudi je 47 luksuznih stanova u stambeno-poslovnoj zgradi Nukleus u rezidencijalnom sarajevskom naselju Stup površine od 31 do 137 metara kvadratnih dostupnih već od 1.700,00 KM/m2.

Stambene jedinice odlikuje kvalitetna opremljenost interijera i maksimalna iskorištenost prostora. U gradnji su korištene podne obloge vrhunskog kvaliteta i dizajna, unutrašnja stolarija sa termo izolacijom, a budućim stanarima na raspolaganju će biti etažno plinsko grijanje. Keramičke pločice vrhunske kvalitete korištene su kao obloge zidova i podova kuhinje i kupatila. Ulazna vrata na svim stanovima su protuprovalna, protupožarna i zvučno izolovana. Osigurana je konekcija za internet i kablovsku televiziju. 

Budući stanari će imati instaliran i individualni sistem za dojava curenja plina i ugljen monoksida sa automatskim isključenjem dotoka, kao i protivpožarni sistem u podzemnim garažama.

O sigurnosti budućih stanara se vodilo računa i prilikom odabira materijala i opreme za zajedničke dijelove zgrade. Svi spratovi su obloženi anti-slip podnim oblogama od granita, a instalirani liftovi imaju inox obloge.

Domarska služba će biti na raspolaganju 24/7.

Stambeno-poslovna zgrada Nukleus Stup nalazi se u rezidencijalnom naselju Stup u Sarajevu i utjelovljuje atraktivan i vrlo funkcionalan koncept gradnje. Obuhvata tri lamele: A - 35 stanova, B - 25 stanova, C - 29 stanova, pet poslovnih prostora, 60 podzemnih garažnih mjesta i 30 vanjskih parking mjesta. Pristup zgradi je omogućen direktno sa glavne ceste. 

Lokacija

+

Cijena

+

Već od 1.700,00 KM/m2 KM
Unsko Sanski Kanton Kanton Sarajevo

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.