preloader
2015-10-26

Kompleks Nova Vogošća: Stanovi na prodaju

Stambeno-poslovni kompleks Nova Vogošća novost je u ponudi i portfelju nekretnina kompanije HETA ASSET RESOLUTION BiH. Moderni i funkcionalni stanovi, podzemni parking, poslovni prostori prilagodljivi različitim biznis idejama, odlična povezanost sa centrom općine i ostatkom Kantona Sarajevo, čine ovaj atraktivni kompleks pogodnim za kvalitetan standard življenja i razvoj poslovnih poduhvata. 

Stambeno-poslovni kompleks Nova Vogošća se sastoji od dvije zgrade sa 98 stanova, 16 poslovnih prostora i 139 podzemnih garažnih mjesta u naselju Rosulje u općini Vogošća.

“Kao kompanija koja rješava slučajeve upravljanja imovinom i potraživanjima, naš cilj je stvoriti novu vrijednost. To želimo postići sa kompleksom Nova Vogošća. Prvi korak u tom pravcu smo napravili budući da smo osigurali da su stanovi, poslovni prostori i podzemna parking mjesta u ovom kompleksu sada dostupna za prodaju,” kazao je generalni direktor HETA RESOLUTION BiH Manfred Gram. 

Dogovor o prodaji nekretnina, koji je postignut zahvaljujući uloženim zajedničkim naporima bivšeg vlasnika kompanije BH Servis i sadašnjeg HETA ASSET RESOLUTION BIH, će imati trenutne i dugoročne prednosti za daljnji razvoj zone Nova Vogošća kao i cjelokupni razvoj općine Vogošća. 

“Oni koji odluče kupiti stan i osnovati dom ili, pak, pokrenuti posao u ovom kompleksu donose novi kvalitet i predstavljaju dodatnu vrijednost koja ima dugoročni pozitivni učinak na daljnji razvoj općine,” zaključio je Gram. 

Više detalja o ponudi stambeno-poslovnog kompleksa Nova Vogošća možete pronaći na www.heta.ba.


Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.