preloader
2017-04-07

Danas počinje inicijativa online prodaje nekretnina HETA mreže

Proces nadmetanja u inicijativi online prodaje pažljivo odabranih nekretnina u državama širom HETA ASSET RESOLUTION mreže - u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Bugarskoj - počinje danas u 12:00 sati i traje do četvrtka, 13. aprila 2017. godine.

Javnost u različitim državama je u protekla dva mjeseca imala priliku upoznati se sa detaljima ponude ove jedinstvene online prodajne inicijative i procesu registracije, informisati se o najnižoj prodajnoj cijeni, kao i o minimalnom cjenovnom pragu koji potencijalne kupce kvalificira za učešće.

Uložen je napor kako bi ponuda oslikala raznolikost HETA portfolija u različitim državama i učinila dostupnim različite kategorije nekretnina – od poslovnih zgrada i industrijskih pogona, preko apartmana na obali Jadranskog mora i luksuznih vila do građevinskih i poljoprivrednih zemljišnih parcela. Odabrane nekretnine mogu predstavljati povoljnu investiciju, kako zbog svoje veličine i dispozicije prilagodljive različitim poslovnim zahtjevima, tako i zbog lokacija pogodnih za daljnji razvoj poslovanja.

Potražite posebno označene nekretnine na web platformi www.aaaplatform.com, istaknite svoju cjenovnu ponudu i pratite upute. Ako vaša ponuda bude unutar tri prve cjenovno najpovoljnije, kontaktirat će vas predstavnici kompanije i informisati o daljnjem toku procesa u cilju uspješne realizacije kupoprodaje.

Proces online kupovine nekretnina i pokretnina, koja je javnosti predstavljena početkom 2016. godine, pokazao je pozitivno korisničko iskustvo i potrebnu transparentnost u procesu prodaje.


Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.