preloader
2015-11-04

Novo u HETA: Rezidencijalno-poslovni kompleks Nova Vogošća

Stambeno-poslovni kompleks Nova Vogošća novina je u ponudi i portfelju kompanije HETA ASSET RESOLUTION BiH. Predstavlja spoj elegantne i moderne arhitekture, koji se savršeno uklapa u prirodni i mirni ambijent naselja Rosulje, u općini Vogošća. Moderni i funkcionalni stanovi, podzemni parking, poslovni prostori prilagodljivi različitim biznis idejama, odlična povezanost sa centrom općine i ostatkom Kantona Sarajevo, čine ovaj atraktivni kompleks pogodnim za kvalitetan standard življenja.

Kompleks se sastoji od dvije zgrade sa 98 stanova, 16 poslovnih prostora i 139 unutrašnjih garažnih mjesta.

Stanovi različitih tipova, kvadrature od 47 do 102mraspoređeni su na pet etaža u obe zgrade. Odlike svake stambene jedinice su kvalitetna opremljenost interijera i maksimalna iskorištenost prostora. Podovi su obloženi kvalitetnim parketom. Unutrašnja drvena stolarija u bijeloj je boji sa ukrasnim lajsnama. Zidovi i podovi kuhinje i kupatila obloženi su keramičkim pločicama. Ulazna vrata na svim stanovima su protuprovalna i zvučno izolovana.

Stanovi su u ponudi po cijeni već od 1.200,00 KM/m2

Svaka stambena jedinica je opremljena sopstvenim brojilom za struju, vodu i plin. Spratovi su povezani centralnim stubištem ili liftovima. 

U podzemnim etažama se nalaze parking mjesta koja su u ponudi po cijeni od 9.000,00 KM.

Potencijal makrolokacije i odlična putna konekcija sa Kantonom Sarajevo, ali i cijelim regionom, pružaju preduslove za pokretanje i razvoj poslovnih poduhvata. Stoga, ponuda uključuje i poslovne prostore, površine od 38 m2 do 143 m2. Na prizemlju, direktno pristupačni s platoa kompleksa, različitih dispozicija i u roh bau stanju prilagodljivi su različitim poslovnim idejama. Dodatna pogodnost je dostupnost vanjskog parking za klijente i saradnike. Poslovni prostori u ponudi su već od 1.200,00 KM/m2

 

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.