preloader
2015-10-10

HETA BiH: Predstavljanje na ZEPS-u u Zenici

Danas je u Zenici na prostoru Kamberovića polja završen 22. Međunarodni sajam ZEPS. Tokom pet sajamskih dana, promotivni kutak kompanije HETA ASSET RESOLUTION BiH služio je kao mjesto susreta svih zainteresiranih za ponudu nekretnina i pokretnina.

Kolege iz Sektora za upravljanje imovinom i Naplate iskoristili su informacije o raznovrsnom portfelju rezidencijalnih, komercijalnih i industrijskih nekretnina, kao i poslovne opreme, industrijske mašinerije i vozila, kao platformu za interakciju sa posjetiteljima i na B2B razini.

ZEPS je ove godine pružio priliku za promociju 500 izlagača iz 25 država, uključujući i zajedničke nastupe kompanija iz Hrvatske, Češke, Bahreina, Katara i Saudijske Arabije.

„Vjerujem da sastav i broj izlagača na ovogodišnjem ZEPS-u jasno pokazuje da je ovaj događaj prepoznat daleko van granica BiH,” kazao je generalni direktor HETA BIH Manfred Gram. „Ovakvo prisustvo snažan je indikator da poslovni ljudi iz različitih država i različitih profesionalnih profila žele pridonijeti stvaranju uvjeta pogodnih za ekonomski razvoj u BiH. HETA kao kompanija za upravljanje imovinom u tom smislu također može dati svoj doprinos.”

Prema službenim statistikama, Sajam je ove godine privukao oko 1.000,000 posjetitelja.

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.